Vig festival   

 

Tidspunkt for Vig festival er d. 9. juli og tre dage frem. Man har mulighed for ankomst søndag hvis man gerne vil stille sin campingvogn og telt op. Onsdag spiller et upcomming band på scenen. 

Kendetegn for Vig festival og faktisk også festivalens slogan er, at Vig festival er for hele familien. 

Antal festival deltager til Vig festival ca. på 13.000 gæster samt en hel del frivillige som er med til at gøre denne festival både hyggelig og sikker.

 Billede fra www.festivalfakta.dk

Musikken til Vig festival er blandet. Festivalen fokusere på at give festivalgæsterne i alle aldersgrupper gode musikoplevelser. Vig festival har fire musikscener og et børneområde. I børneområdet var programmet for 2014 blandt andet med Kalle fra DR’s Ramasjang. Fra de øvrige scener kunne høres BIG FAT SNAKE, Rasmus Seebach med flere. 

Historien for Vig festival har sin begyndelse i 1994 som en sommerkoncert med Kim Larsen. Men allerede i 1996 blev det til en festival på flere dage. Helt frem til 2002 var det kun frivillige som stod for at arrangere denne hyggelige familie festival. Men hvis Vig festival skulle kunne måle sig med andre gode danske festivaler blev det besluttede at ansatte en fuldtidsmedarbejder og senere kom en ansat mere på lønningslisten.

For Vig festival blev 2014 også året for nogle forandringer og nye tiltag. Der kom tre nye barer til, en Gammel Dansk bar hvor man kunne få sig en lille en, en Specialølbar hvor forskellige specielle øl serveres samt en Det-Lig’-Meget bar hvor man kan få lidt af hvert.

Dertil kommer et børne distoket til unge mellem 12 og 16 år, hvor der kan købes slush-ice og alkoholfrie drinks. Der er ligeledes oprettet et wellness område hvor man kan få fiskespa og hjælp af en optikker til retning af briller osv. 

Overnatning til Vig festival. Der er 6 campingområder og alle er indhegnet og bemandet med sikkerhedsvagter døgnet rundt. På hver camp er tilknyttet kogeøer så der er mulighed for at tilberede mad. Derudover er der toiletvogne opstillet på hver camp. Hver camp har desuden sit eget navn og særlig kendetegn blandt andet er der en New York camp hvor der er mulighed for at købe et opstillet telt, et såkaldt Vigcam-telt. 

Pris/billet til Vig festival kan købes via deres hjemmeside. En billet til Vig festivalen gælder både til musikpladsen og til campingområdet. Se de forskellige billetpriser her.