Komos Festival    

 

Tidspunkt den 16. og 17. juni 2017.

 

Kendetegn Komos foregår lige midt i hjertet af København, nærmere betegnet i Kongens Have. Med festivalens undertitel "Folk and Food in the garden" er der med en fusion af i alt 18 musiknavne og et lækkert og spændende madprogram således lagt i ovnen til vellydende og velsmagende musik- og madoplevelser i Kongens Have, når to-dagesfestivalen hylder fællesskabet på tværs af generationer.  
DR-vært og musikelsker Alex Nyborg Madsen guider i løbet af festivalen publikum gennem musikprogrammet.

 

    

Musikken Folk-musik er på programmet til Komos Festivalen, og line up er foreløbig som følger: Kris Kristofferson (US), Lisa Ekdahl (SE), Folkeklubben, Passenger (UK), Flogging Molly (US), Jacob Dinesen, Dissing, Dissing, Las & Dissing, Select Captain
Matthew & The Atlas (UK), Tall Heights (US)
Smooth Hound Smith (US)
  

Historien Det er første gang Komos Festival afholdes i år, men det er meningen at det skal blive en tilbagevendende begivenhed. 

Mad program På Komos festivalen bliver der mulighed for at smage på lidt af hvert, når den sultne festivalmave skal mættes. Madprogrammet byder nemlig på tre forskellige slags madoplevelser i tre forskellige prislejer: gademad, picnickurve og dining-menuer. Billetterne til picnickurve og dining-menuer skal købes i forsalg, mens gademaden kan købes under hele festivalen. På dining-siden finder man kendte køkkener som Palægade, Cicchetti og LaLaLa. At dele af madprogrammet skal købes i forsalg er en enkel og effektiv metode til at undgå madspild, og gør samtidig, at man kan sikre sig mad til tiden.

Overnatning Ingen mulighed for campering.

Pris/billet Købes via Ticketmaster her.
Husk at dele af madprogrammet kun kan købes i forsalg