Samsø festival 

 

Tidspunkt for Samsø festival er altid i uge 29. Festivalens varighed er fire dage med start fra torsdag til søndag.

Kendetegn for Samsø festival er at udover den gode musik satser Samsø festivalen på, at være Danmarks hyggeligste festival. Børn under 13 år har gratis adgang ifølge med en voksen. Ligeledes er der camps med såkaldte stillezoner.

 

Antal festival deltager til Samsø festival er ikke oplyst i antal. Men Samsø Festivalforening har hvert år ca. 1.600 frivillige medhjælpere, der ved en kæmpe fælles indsats skaber rammerne for Danmarks Hyggeligste Festival.

Musikken til Samsø festival er god dansk musik med en blanding af rock og pop med mere. Musikken som er på programmet i 2014 omfatter blandt andre Nephew, Thomas Helmig, Johnny madsen, L.O.C., Barbara Moleko og Rasmus Nøhr med flere. Musikken spiller alle dage fra kl. 13 og slutter først en gang efter kl. 01.00.   

Historien om Samsø festival.Tæt på den skønne badestrand i Strandskoven ved Ballen afholdes Samsø festivalen. Den første festival på øen så dagens lys i 1990, dengang var festivalen på tre dage hvorimod den i dag er på fire dage. Hvert år forud for festivalen på Samsø afholdes en musikalsk talentkonkurrence. Udover en økonomisk pengepræmie skal vinderne også optræde for festivalens gæster den første aften. Dette arrangement foregår på scenen i Garagen. 

Under hele festivalen er der boder som sælger alt fra mad og drikke til smykker og praktisk udstyr.

 Billede fra www.festivalfakta.dk

Overnatning til Samsø festival. Selvfølgelig er der gode overnatningsmuligheder blandt andet kan man erhverve sig et tunneltelt med to sovekabiner med egne bord/bænke –sæt samt hver morgen kan man hente dagens B.T. og morgenmad. Teltet må beholdes efter festivalen. 

Der er også mulighed for at opstille en Pavillon hvis man er flere personer afsted eller tage en campingvogn med som kan få tilsluttet strøm. Campen er åben fra tirsdag morgen til søndag eftermiddag. Det afhænger dog af ens billettype hvornår man har adgang til Campen. 

Pris/billet til Samsø festival kan variere alt efter hvor mange dage man deltager og hvilken overnatningsform man vælger. Find mere information ved at følge dette link.