Tunø festival

 

Tidspunkt for Tunø festival er i starten af juli måned og forløber over fire dage.

Kendetegn for Tunø festival er at det skal være en fest for alle og børn er der også fokus på.

Antal festival deltager til Tunø festival er ca. 1000 måske nogle flere, da dette tal er opgjort i betalt billetter. Mange kommer til Tunø når der er festival uden at være festivaldeltager, men for at holde ferie og så er der mulighed for at høre musikken alligevel.

Musikken til Tunø festival er en blanding mellem jazz og folkemusik og der kan komme nye stilarter til. Børn har deres eget festtelt, hvor der i løbet af festivalen kan være mange underholdende aktiviteter.

 Billeder fra www.festivalfakta.dk

Historien om Tunø festival går tilbage til 1987. Man ville have en festival med jazz og folkemusik og så blev det sådan. Til at begynde med var Tunø festival på tre dage, men allerede året efter blev det til fire dage og det er stadig. Musikken bliver spillet fra Store scene, Det gamle mejeri, i forsamlingeshuset og på Tunø Mini golf.

Overnatning til Tunø festival. Festivalen har sin egen campingplads tilknyttet festivalområdet. Her har man mulighed for at leje telte blandt andet et Drømmeslot eller Drømmetelt for 2 personer med bløde madrasser, bagagetelt, havestole, natbelysning, kopholdere og strøm til opladning af mobiltelefonen med mere. Der er også et stilleområde til dem med mindre børn.

Pris/billet børn under 4 år er gratis ellers kan nærmere information indhentes fra dette link.